Over ons

Op deze pagina vindt u meer achtergrondinformatie over ons bedrijf. Maak kennis met de oprichter en lees waarom u voor LoyaltyGame zou moeten kiezen. Daarnaast hebben wij enkele nieuwsberichten over onze viral games uitgelicht.

Wie zijn wij?

LoyaltyGame is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Robin Ras. Door zijn achtergrond als IT-jurist, game-ontwikkelaar en eigenaar van diverse game portals als Mijngame.nl, Gamesonly.com en Ufo.nl heeft hij op verschillende vlakken kennis en ervaring opgedaan op het gebied van game-ontwikkeling en marketing.

Deze kennis en ervaring, gecombineerd met de juridische expertise, hebben geleid tot dit innovatieve bedrijf. In samenwerking met de aan LoyaltyGame verbonden game-ontwikkelaars en marketeers heeft het de ambitie om hét loyalty bedrijf van Europa te worden op het gebied van games.

Robin Ras, aangenaam

Game-ontwikkelaar en IT-jurist. Eigenaar van LoyaltyGame B.V. en 2Concept Network.

Stage: Game Developer

Heb je altijd al bij een game bedrijf stage willen lopen en doe je dat het liefste bij een jong en ambitieus bedrijf?
Wij zijn op zoek naar een HTML5 game-developer stagiair! Je zal van het begin tot het eind betrokken zijn bij de ontwikkeling van HTML5 spellen, die zowel op smartphones, tablets en desktop zullen werken. Werk samen met andere getalenteerde developers en artists om de game naar wens af te ronden. Klinkt dit interessant? Neem dan nu contact met ons op en stuur je CV en motivatie.

Waarom LoyaltyGame? 6 Redenen:

 • Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met verstand van games
 • Wij werken met de laatste technieken: onze spellen werken op elke device
 • Wij werken doelgericht en realiseren een project van concept tot realisatie
 • Wij denken graag mee met uw marketingcampagne voor de game
 • Juridisch zit het in orde: wij houden de toepasselijke wet- en regelgeving in acht
 • In het nieuws

  Door de jaren heen hebben wij veel media aandacht gekregen met onze branded games in zowel het binnen- als buitenland. Hieronder vind je een kleine selectie aan viral games die in het nieuws zijn gekomen. Zou je graag meer voorbeelden van onze viral games willen zien? Neem dan contact op.

  Libération,
  Juli 2015

  RustyLake, een platform bekend om zijn Cube Escape series, werd onlangs uitgelicht op twee pagina's in de Franse krant Libération. Onze populaire room escape games zijn inmiddels miljoenen keren gespeeld via de appstores.

  Lees dit bericht

  Dutchcowboys,
  Juni 2014

  Vlak na het beruchte bijtincident van Luis Suarez tijdens het WK in 2014 hebben wij een spel ontwikkeld voor mobiel en web. Spelers moesten de happende Suarez zo lang mogelijk ontwijken. Het spel ging direct viral omdat we de game binnen drie dagen gepubliceerd hadden.

  Lees dit bericht

  Mashable,
  Juni 2013

  Toen Edward Snowden in het nieuws kwam, waren wij de eerste die Edward Snowden in Mario-stijl uit het NSA gebouw lieten ontsnappen. Naast buitenlandse media was er ook veel aandacht in de Nederlandse media (Metro, Noord-Hollands dagblad, Bright en BNR)

  Lees dit bericht

  Techcrunch,
  September 2012

  Save Harry, een viral game gebaseerd op de escapades van Prins Harry in het Las Vegas hotel, kwam wereldwijd in het nieuws. Het was één van onze eerste games en direct een hit, met meer dan vijf miljoen speelsessies in een maand tijd.

  Lees dit bericht