Tour

Vergroot uw klantloyaliteit door branded games als marketingmiddel in te zetten. LoyaltyGame biedt de mogelijkheid om eenvoudig game templates uit te kiezen en deze te verbinden aan ons leadgeneratieplatform. Met dit platform heeft u als klant inzicht in de waardevolle data die uit de game wordt verzameld. Hieronder volgt onze werkwijze in korte stappen.

Stap 1:

Kies een game template

Bekijk onze game catalogus en kies een game template uit die bij uw merk past. Zit uw game er niet tussen? Wij ontwikkelen ook branded games op maat.

Stap 2:

Wij verwerken uw branding in de game

Afhankelijk van het pakket dat u kiest (brons, zilver of goud), wordt uw game template gepersonaliseerd met uw branding (logo's, links en social buttons).

Daarnaast maken wij maken een account voor u aan op ons loyaliteitsplatform. Via uw klantlogin beheert u zelf het type, de looptijd, omschrijvingen en mogelijke terugkoppeling(en) van een game event.

Stap 3:

Koppeling met het loyaliteitsplatform

Met onze software kunt u eenvoudig persoonsgegevens verzamelen uit de game. U kunt zelf bepalen welke data u van de deelnemers wenst te verkrijgen. Daarnaast kunt u voor diverse terugkoppelingen kiezen. Na het behalen van een bepaalde score binnen een game kan er bijvoorbeeld direct een kortingscode of voucher per e-mail worden teruggekoppeld aan de deelnemer.

Stap 4:

Publiceer uw game via onze Channels

Branded games zijn uiterst geschikt om op te nemen in uw marketing campagnes. U kunt er voor kiezen om de games te promoten via uw eigen kanalen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om de branded games te verspreiden via ons eigen game portal netwerk. Op dit netwerk komen elke dag duizenden spelers die uw branded game graag uitproberen!

Stap 5:

Verzamel verantwoord data uit de game

Als klant kunt u de verzamelde data eenvoudig monitoren binnen ons platform. Klik op de resultaten om realtime te zien hoeveel en welke data u verzameld heeft. Na afloop van het event kunt u de gegenereerde data exporteren naar uw eigen omgeving. Daarnaast kunt u een prijstrekking onder de deelnemers laten uitvoeren door een Notaris.

Wij zorgen ervoor dat alle juridische documentatie betreffende promotionele kansspelen en het verzamelen van persoonsgegevens in de door ons uitgegeven loyaliteitscampagnes aan de toepasselijke wet- en regelgeving zullen voldoen. Het platform is bovendien gebouwd volgens het “Privacy by design” principe.